avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un contract de vanzare al unui imobil trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un contract de vanzare al unui imobil trebuie sa contina obligatoriu ...

Un contract de vanzare al unui imobil trebuie sa contina obligatoriu si sigiliu pe langa stampila notarului? Sau actul este la fel de autentic si fara sigiliu notarial?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:09, 23 Ianuarie 2025
Dacă prin "sigiliu" va referiți la timbrul sec, da, e obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata gabi19 gabi19 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: orice copie legalizata trebuie sa aiba acea stampila in relief? Am facut azi mai multe copii si am realizat acasa ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare-cumparare imobil este valabil fara timbru ... AgapeMirela AgapeMirela Contractul de vanzare-cumparare imobil este valabil fara timbru sec? Mentionez ca a fost incheiat in august 2013. Avem 4 exemplare originale, semnate de ambele ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare-cumparare e autentic fara timbru sec? silentk6 silentk6 Buna ziua, As dori sa stiu, cel putin pana luni cand as putea sa apelez la alt notar, daca un contract de vanzare-cumparare incheiat la notar e valabil daca ... (vezi toată discuția)