avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna.Dupa cativa ani de munca la o intreprindere, am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna.Dupa cativa ani de munca la o intreprindere, am plecat (de ...

Buna.Dupa cativa ani de munca la o intrprindere,am plecat(de viata "buna) in Italia,la munca.
Cartea de munca mi-a ramas unde lucrasem,nu stiam inca daca voi ramane sau ma voi intoarce
Cand,totusi,m-am intors,intreprinderea nu mai exista,nici nu aveam cui ma adresa
Cum sa fac sa imi recuperez vechimea de munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 24 Ianuarie 2025
Despre ce intreprindere este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Drept vizitare minor mellisa_38f mellisa_38f buna ziua .. Eu locuiesc in marea britanie de 3 ani de zile am trait in concubinaj cu o fata romanca dupa 1an si 2 luni a ramas insarcinata ...a nascut in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi duc copilul in tara mpetrescu_35 mpetrescu_35 Eu si familia mea - sotia si o fetita in varsta de 12 ani - suntem rezidenti permanent in Canada si locuim in aceasta tara de 6 luni. Dupa acest interval de ... (vezi toată discuția)