avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Am ramas farà permis de conducere in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Am ramas farà permis de conducere in slovacia. Pentru ...

Buna seara. Am ramas farà permis de conducere in slovacia. Pentru ca Nu am avut rovinieta Daca platesc. Amenda la banca in slovacia. Si merg la politie tot acolo Oare imi da permisu pe loc ? Va rog frumos. Daca sa ma intamplat la cineva Sami raspunda. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:57, 24 Ianuarie 2025
nu stim sa va spunem cum e cu legislatia slovaca, insa majoritatea amenzilor din strainatate trebuie platite pe loc pentru a evita orice alte neplaceri. politia sigur v-a explicat cum se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Nina chirita Nina chirita Buna ziua va rog sami raspundeti acum 3 ani am condus cu permisu suspendat pentru limita de viteza permisu fiind spaniol am platit amenda si misa inapoiat pa ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere pe teritoriul slovaciei gruber gruber Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind retinerea permisului de conducere pe teritoriul Slovaciei cauza fiind neplata pe loc a unei ... (vezi toată discuția)
Majorarea perioadei de suspendare a permisului de conducere radu romanessi radu romanessi In data de 12.02.2010 prin sentinta Tribunalului Cluj mi s-a respins plangerea impotriva suspendarii permisului de conducere. Sentinta ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)