avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa im iau 2 ani de concediu fara plata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa im iau 2 ani de concediu fara plata in invatamant?

Lucrez in invatamant de 17 ani si anul acesta mi-am luat concediu 1an fara plata.
Mai pot sa imi iau un an.
In prezent sunt inscrisa la facultatea de psihologie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 24 Ianuarie 2025
Contract Colectiv de Munca Unic nr. 1199/05.07.2023 la nivel de sector de negociere colectiva Invatamant Preuniversitar
art.32
....
(3)Angajaţii beneficiază şi de alte concedii fără plată, pe durate determinate, stabilite prin acordul părţilor.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata. contract determinat pe un an Alexandru599 Alexandru599 Bună seara. Mi s-a oferit o oportunitate de a participa la o emisiune Tv. Eu sunt angajat pe perioada determinata in invatamant. Aș putea sa imi iau concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru personalul nedidactic analavi analavi buna seara. am o problema si as vrea lamuriri cu privire la concediul fara plata in invatamant pentru personalul nedidactic. -cat are dreptul la concediu ... (vezi toată discuția)