avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua. Conform CAEN Rev 3, mi-am acutalizat ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua. Conform CAEN Rev 3, mi-am acutalizat codurile companiei ...

Buna ziua.
Conform CAEN Rev 3, mi-am acutalizat codurile companiei mele.
Ca si activitate pe care o prestez:
-Repar calculatoare, casetofoane si alte elemente care contin piese electroncice ale automobileleor.

La recomandarea contabilului pentru aceast,a a fost sa folosesc
CAEN 9531 - Repararea și întreținerea autovehiculelor.
si
CAEN 9510 - Repararea și întreținerea calculatoarelor și a echipamentelor de comunicații

Intrebarea mea este: am vazut pe siteuri de specialitate unde se explica codurile caen, pentru 9531 este nevoie de autorizare din partea RAR. Eu daca doar repar componente electronice din autovehicule ce nu au legatura cu sisteme de siguranta ale masinii (frane, airbag etc.) mai am nevoie de aceasta autorizare?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
427MCD, utilizator
Cel mai recent răspuns: 427MCD , utilizator 15:12, 24 Ianuarie 2025
Autorizarea unităţilor service auto şi costuri
[ link extern ]

Cornel Vasile a scris:

Autorizarea unităţilor service auto şi costuri
[ link extern ]

Buna ziua! Mulțumesc, dar nu am găsit nici o precizare pentru reparația calculatoarelor electronice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)
Caen montaj hardtopuri pe autovehicule D-ANA D-ANA :)Ce cod credeti ca ar corespunde activitatii de montaj hardtopuri pe autovehicule ? Hardtopurile sunt niste structuri care inchid partea din spate a unei ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto - autorizari si licente? steluta79 steluta79 Buna ziua, Ce autorizari si licente sunt necesare pentru activarea cf. legislatiei in vigoare a unui service auto de intretinere si reparatie a ... (vezi toată discuția)