avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am o fetita de 13 ani cu plasament la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am o fetita de 13 ani cu plasament la bunici din cauza ...

Bună ziua am o fetita de 13 ani cu plasament la bunici din cauza ca a făcut un acces de furie a sărit la gatul bunici.ea fiind internata la spitalul obregia pt depresie .Bunici vor sa renunțe la plasament iar cei de la daspg vor sa o trimită într-un centru cum as putea sa opresc acest lucru .eu ca și mama o vreau lângă mine menționez ca plasamentul a fost prin tribunal fără ca cei de la daspg sa efectueze toate demersurile și anume ma refer la achete sociale

Alte discuții în legătură

Tutela ninasave ninasave Buna ziua Vreau sa va expun o situatie a unui copil al nimanui ,deocamdata .Este vorba de o fetita de noua ani nascuta de o mama care a murit si un tata ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Anaismir Anaismir Buna ziua, In urma separarii de tatal copilului meu, fetita mea a ramas la tata, mai exact la bunica din partea tatalui. Am facut plingere la Politie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am grija de bunica materna de peste 20 de ani. are ... lorela_ro lorela_ro Buna ziua. Am grija de bunica materna de peste 20 de ani. Are diagnostic de dementa si stau permanent cu ea din octombrie 2020. Din cauza unor probleme ... (vezi toată discuția)