avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am grija de bunica materna de peste 20 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am grija de bunica materna de peste 20 de ani. Are ...

Buna ziua. Am grija de bunica materna de peste 20 de ani. Are diagnostic de dementa si stau permanent cu ea din octombrie 2020. Din cauza unor probleme personale de sanatate trebuie sa o internez pt 30 de zile intr-un centru de ingrijire deoarece internarea la Obregia i-a fost refuzata. Am bevoie de acordul urmasilor directi, 3 la numar. 1- mama mea, care refuza de peste 5 ani sa vina si in vizita. 2- primul nascut care in prezent este paralizat. 3- al doilea nascut care refuza sa-i recunoasca boala si refuza orice contact cu mine din 2007. Mentionez ca toate bunurile ei sunt trecute pe numele meu din 2007 si ca eu locuiesc permanent cu ea de 47 de ani.
Buna ziua,
In conditiile aratate de dvs. ar trebui sa faceti demersurile pentru ca dvs. sa fiti numita curator/tutore pentru bunica. Asa nu veti mai avea nevoie de acordul copiilor.
Incepeti prin obtinerea cererii si a anexelor necesare intocmirii dosarului la Directia Generala de Asistenta Sociala din cadrul Primariei unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)
Ridicarea pensiei de catre tutorele unei persoane pusa sub interdictie. victorb333 victorb333 Semnalez urmatoarea problema pentru care solicit sprijin si indrumare. Matusa mea, incadrata in grad de handicap - accentuat, nerevizuibil , a fost pusa sub ... (vezi toată discuția)
Dementa mariw mariw Bunicul meu e proprietarul casei unde locuiesc eu,mama,tata si bunica. Bunicul meu fiind divortat de bunica,mama fiind fiica lui. Bunicul meu a avut tendative ... (vezi toată discuția)