avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua.În considerentul în care într-un proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua.În considerentul în care într-un proces civil am ...

Buna ziua.În considerentul în care într-un proces civil am primit decizia definitivă în Recursul principal ,dupa aceea depus o cerere de recurs împotriva unei încheieri de respingere a recuzarii si după două zile am depus o Contestatie în anulare si o cerere de strămutare ,recursul e inadmisibil că nu e definitivă contestatia în anulare ,iar cererea de stramutare va fii respinsă deoarece stadiul procesual e contestatie în anulare si nu mai e recursul deoarece la stadiul procesual în cererea de stramutare ,am trecut recurs la încheiere? CU STIMĂ,
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
comanescudumitru2014@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva respingerii cererii de recuzare raicuraisa1 raicuraisa1 In conditiile in care cererea de recuzare a fost respinsa pe motiv de netimbrare, desi am depus chitanta care atesta plata taxei de timbru, am vreo ... (vezi toată discuția)