avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am luat acum o saptamana jumate o masini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am luat acum o saptamana jumate o masini prin rate(deja ...

Buna ziua,am luat acum o saptamana jumate o masini prin rate(deja rulate) si nu am primit nici acum cartea masinii si fiscalul.Este normal?
Ei zic ca dureaza foarte mult din cauza ca masina este in consignatie.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:49, 24 Ianuarie 2025
termenul de expirare al numerelor rosii este de 90 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere pentru conducerea unui autovehicul cu plãcuțe expirate? csokatu77 csokatu77 Un prieten a condus cam de o luna o masina cu numere rosi expirate de 24 de ore,le-au oprit politisti,le-au luat talonul acela tuv + azi a primit o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de circulatie provizorie valabilitate gabi03nst gabi03nst buna ziua,problema mea este urmatoarea : am cumparat in lizing un autoturism iar autorizatia provizorie de circulatie a expirat in data de 18 10 2008( pe ea ... (vezi toată discuția)