avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere pentru conducerea unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere pentru conducerea unui autovehicul cu plãcuțe expirate?

Un prieten a condus cam de o luna o masina cu numere rosi expirate de 24 de ore,le-au oprit politisti,le-au luat talonul acela tuv + azi a primit o scrisoare ca in termen de 15 zile trebuie sa predea permisul si va fi suspendat pe 90 de zile,se poate ataca aceasta decizie? Problema a doua este ca masina nu era a lui,ci al unui prieten de al sau,si acesta a primit o scrisoare ca si el trebuie sa predea permisul si va fi suspendat tot pe 90 de zile pentru ca a incredintat masina cu numere expirate,aceasta decizie se poate ataca cumva?si ce sanse au?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:52, 1 Februarie 2012
Va rog sa specificati ce articol din normele rutiere a fost invocat pentru suspendarea derptului de conducere in cazul conducerii unui autovehicul cu numere provizorii (rosii) expirate. Personal nu cunosc o asemenea prevedere legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a intocmit dosar penal pentru tractiunea unei remorci cu numar temporar expirat ion33 ion33 buna ziua, acum cateva zile am fost oprit de politie pt ca conduceam masina personala tractand o remorca neintregistrata pe care am pus un numar temporar ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in situatia mea? Teo75 Teo75 Veneam din Praga cu o masina inmatriculata provizoriu pe 5 zile. Am ajuns in tara la Arad la ora 16:30, in ultima zi de valabilitate a numerelor si m-am ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)