avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. În 15 oct am pus actele pt pensie. Nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. În 15 oct am pus actele pt pensie. Nu primesc decizia ...

Bună ziua. În 15 oct am pus actele pt pensie. Nu primesc decizia și de atunci nu am asigurare de sănătate. Am văzut la digi 24 că cineva ar fi scos o adeverință de la casa de pensii pentru cjas. Dacă e posibil așa ceva cum trebuie să procedez. Menționez că am și cont la casa de pensii. Cu stimă!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 24 Ianuarie 2025
Mergeti la Casa de Pensii sa va dea adeverinta din care sa reiasa ca sunteti pensionar din data de ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii - dobandire calitate co-asigurat Marryann10 Marryann10 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a fost casnica toata viata. Eu sunt iesit la pensie de 10 ani. Ca bunuri avem ... (vezi toată discuția)
Pensie la termen marianrotaru marianrotaru Socrul meu a facut infarct inainte de a depune dosarul de pensie cu 2 saptamani. I s-a pus un stent la Fundeni dupa care a fost operat pt 2 bypassuri la Tg ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate Vladica Vladica Am primit decizia de pensionare in care scrie ca am dreptul la pensie incepind cu data de 03-12-2015, inca nu am primit pensia,am verificat la CNSAS si nu sint ... (vezi toată discuția)