avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei au declarat de peste 15 ani Eu am avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei au declarat de peste 15 ani Eu am avut grija de ...

Părinții mei au declarat de peste 15 ani Eu am avut grija de apartament pe care l-am și îmbunătățit La succesiune se va ține cont de acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament marian74tm marian74tm buna ziua. as vrea va rog sa ma lamuriti intr-o speta. de pe urma parintilor a ramas apartamentul in care locuiesc de cand m-am nascut. am trei frati mai mari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea ... grs_iulia grs_iulia Buna ziua !Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema: Părinții mei au locuit in timpul căsniciei intr- un apartament dat in chirie de ... (vezi toată discuția)
Stabilirea dreptului de proprietate cand 3 dintre cei 4 mostenitori nu au avut grija de mostenirea lor. aly_yoana aly_yoana In 1998, in urma decesului bunicii mele. prin succesiune, au fost stabiliti 4 mostenitori, toti frati, fiecare fiindu-le stabilite cote parti egale din casa si ... (vezi toată discuția)