avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Info calcul CASS 2025
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Info calcul CASS 2025

Buna ziua,

In stiuatia in care o persoana fizica obtine venituri din dividende peste pragul de 24salarii si plateste CASS pentru acestea, dar in paralel obtine venituri si din inchiriere catre o persoana juridica mai plateste separat CASS si pentru aceste venituri din inchiriere daca depasesc plafonul?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
andreea.somnea, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:51, 25 Ianuarie 2025
Pentru determinarea pragului la CASS se cumulează:
veniturile din chirii
drepturi de proprietate intelectuală,
asocierea cu o persoană juridică
câștigul net din investiții (dividende),
activități agricole, silvicultură și piscicultură,
alte surse de venit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividend emiliachichisan emiliachichisan Mod de calcul al dividendelor 2015 distribuite în anul 2016.Obligatii fiscale? (vezi toată discuția)
Dividente 2018 flay flay Buna ziua. In cazul in care in luna urmatoare se doreste distribuirea de dividente in valoare de 20000, care sunt declaratiile care trebuie depuse, termene si ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa depun o alta declaratie pentru dividente ? fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)