avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am o intrebare, S-a vândut o masina cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am o intrebare, S-a vândut o masina cu cardanul lipsă ...

Buna ziua, am o intrebare,
Sa vândut o masina cu cardanul lipsă si nu sa comunicat ca mașina a avut accident cu cateva luni in urma vinderii ei, vanzatorul nu recunoaște si zice ca nu stie despre asta. Ce sanse sunt pentru un eventual proces de castig in favoarea cumpărătorului in castigarea de daune. Vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ajutor. masina second cu posibile acte false doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Masina vicii ascunse marian_marian173 marian_marian173 Buna ziua, Doresc sa incep acest subiect dand cateva detalii referitoare la problema cu care ma confrunt.Este vorba despre cumpararea unei masini in voaloare ... (vezi toată discuția)
Probleme proces vicii ascunse auto alecsitu alecsitu Bună ziua, Apelez din nou la această comunitate din cauza faptului că mă aflu într-o situație neplăcută în legătură cu procesul în care mă ... (vezi toată discuția)