Buna ziua,tata sufera de diferite boli printre care si dementa vasculara mixta internat momentan la un azil de stat.doamnele de acolo ma silesc sa il scot pe tata de acolo din pricina faptului ca el doreste sa stea acasa.
Avem un raport psihologic de la Institutul de boli mintale din care reiese ca tata sufera si de tulburări organice de personalitate cu riscul de a-și face rau lui sau altora ,iar discernământul este afectat.Incerc mutarea lui la un centru privat .
Dosarul pt tutela speciala urmeaza sa se judecele curand .ce se întâmplă daca eu intre timp decid mutarea lui într-un centru privat chiar daca este împotriva voinței lui.ne-avand posibilitatea acasa sa iau pe cineva sa aiba grija de el 24/24 ?
Doamnele de la centru sustin ca nu am nici un drept sa fac acest lucru si ma amenința ca ma vor acuza in fata instanței de rele tratamente aplicate persoanelor cu dizabilități,eu doar incerc sa fac asta spre binele lui nu am nici o alta intentie.
Va rog sa ma sfătuiți ce am de facut in aceasta situație sa nu am de suferit.
Mostenire
DDDttt
Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)