avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, comisia locala primăria este obligată să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, comisia locala primăria este obligată să puna ...

Buna ziua . comisia locala primăria este obligată să pina la dispoziția cetățeanului adeverință și plan parcelar pentru a-și face carte funciară?
Cel mai recent răspuns: Cristi.123@ , utilizator 03:25, 5 Februarie 2025
Chiari nimeni nu mă poate ajuta?este vreo lege de reglementează asta? mulțumesc.

Cristi.123@ a scris:

Buna ziua . comisia locala primăria este obligată să pina la dispoziția cetățeanului adeverință și plan parcelar pentru a-și face carte funciară?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si modificare titlu de proprietate elviec elviec Am facut cadastru pentru o bucata de teren extravilan si nu s-a putut inscrie in carte funciara deoarece nr topo parcelei din titlul de proprietate nu ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)