avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Părăsire tara in perioada de supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Părăsire tara in perioada de supraveghere

Bună ziua!
Am o întrebare , sunt in perioada de supraveghere de 2 ani , am primit amânarea aplicării pedepsei pentru conducere sub influența alcoolului .

Eu as dori să părăsesc actualul loc de muncă și sa merg la in job în străinătate, in sentința mea nu am obligația de a nu părăsi țara, și la consilierul de probațiune mă duc odata la câteva luni ( 3-4) , oare as putea sa merg sa lucrez in străinătate ?
Precizez că am îndeplinit toate obligațiile din sentința .
Muncă în folosul comunității
Consiliere psihologica .. etc
Iar obligația de a nu conduce autovehicule mi-a fost ridicată.

Aștept răspuns de la dumneavoastră, mulțumesc
Bună ziua!
Încercați să discutați această situație la Serviciul de probațiune.

Cu stimă,
Avocat Dănăilă Diana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Ombladon24 Ombladon24 Buna seara .La această decizie este anulat permisul ?temeiul art. 336 alin. 1 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP, raportat la art. 83 CP stabileşte ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru conducere autoturism sub influenta alcoolului busubogdan busubogdan buna ziua , dupa un timp indelungat de asteptare am fost judecat pentru fapta \" conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, am primit 8 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan David2210 David2210 Am condus mașina sub influența alcoolului (1.15 in sânge) și as vrea sa știu dacă o sa primesc dosarul ca sa ma duc să-mi ridic permisul deoarece mai ... (vezi toată discuția)