avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, dacă am 10 ani de grupa 2 pot beneficia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, dacă am 10 ani de grupa 2 pot beneficia de reducerea ...

Bună ziua,dacă am 10 ani de grupa 2 pot beneficia de readucerea vârstei de pensionare dacă nu am stadiul complect de cotizare? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 25 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu... trebuie sa aveti indeplinita conditia stagiului complet de cotizare contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata sebestyen sebestyen Buna ziua, sunt nascut in 1955 luna februarie,din 1974 pana in 2007 am lucrat in grupa a 2-a . la ce data pot iesi la pensie anticipat si care este ... (vezi toată discuția)
Pensie oana8385 oana8385 Buna ziua, Numele meu este Oprisan Lucica am 56 de ani (04.06.1956), am 3 copii, am lucrat 17 ani, 3 luni si 5 zile dintre care 12 ani, 10 luni si 29 zile ... (vezi toată discuția)
Beneficii grupa a ii a uiup ilesev uiup ilesev Buna ziua, Daca am lucrat 10 ani si 10 luni in grupa a II a (90% in cartea de munca), atunci : 1) voi beneficia de reducerea varstei de pensionare (sunt ... (vezi toată discuția)