avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua . Pun și eu o întrebare spre discuție. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua . Pun și eu o întrebare spre discuție. Motivarea ...

Bună ziua . Pun și eu o întrebare spre discuție. Motivarea unei hotărâri judecătorești se poate face si cu menționarea doctrinei? Carti, articole, publicatii, etc? Știam ca doar fundamentare legala. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:24, 26 Ianuarie 2025
Se poate face da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere actiune instanta andreya1202 andreya1202 buna ziua, poate respinge instanta actiunea depusa, pentru provenienta articolelor? Adica sa mentionat articolul si atat, fara NCC sau NCPC, ... (vezi toată discuția)
Legalitate act normativ Alierbag Alierbag O hotărâre de Consiliu local se poate a5aca in instanta pe motiv că conform doctrinei exista dubii cu privire la legalitatea și oportunitatea acesteia? (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti Misogina Misogina Buna ziua, am o sentinta civila irevocabila si definitiva ( 2012) pentru eliberare titlu de proprietate in baza legii 18. Am primit titlul si am fost impreuna ... (vezi toată discuția)