avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am scris apartamentul la numele fiicei mele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am scris apartamentul la numele fiicei mele cumparata ...

Buna ziua am scris apartamentul la numele fiicei mele cumparata de mine cand ea avea 15 ani am locuit eu scolo pina in decembrie cand intro zi a schimbat iala la usa de intrare
De atunci nem Acces in casa mentionez toate bunurile sant ramase in casa ca si acte. In timp cat am locuiz in casa am investit foarte muti bani in renovari am schimbat usi ,geamuri ,parchet etc..am vreo sansa sa primesc banii investiti in casa sau macar sa primesc dreptul da a locii in casa pana traiesc am 61 de ani .Multumesc ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:36, 26 Ianuarie 2025
Este casa ei, ea fiind prorpietară de drept poate decide cine să locuiască acolo.
N-o puteți obliga să vă lase să locuiți la ea în casă.

O puteți da în judecată prin care să fie obligată de instanță să vă elibereze bunurile personale.
În ziua când a schimbat iala, trebuia să chemați poliția, că n-avea dreptul să vă scoată din imobil fără decizie judecătorească de evacuare.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
Prin ce procedura ați făcut asta ? La 15 ani era minora si nu putea cumpara o locuința iar pentru donație ar fi trebuit sa aibă un curator numit de instanța de tutela care sa semneze in numele ei . Aveți șanse sa va recuperați locuința in instanță , donația se poate revoca pentru ingratitudine sau altele , depinde de ce acte ați făcut , trebuie neaparat sa mergeți la un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil asupra apartamentului parintilor mei simonadrian simonadrian Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat se poate de concis si sa nu ma pierd in detalii plictisitoare pentru a detalia cat mai bine problema mea. Parintii mei detin ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme fanusteff fanusteff buna dimineata sunt in divort cu sotia ,,ieri cand m-am intors de la munca am gasit usile blocate (infundat butucul in care bag cheia cu clei sau ceva ... (vezi toată discuția)
Donatia poate fi contestata de ...donator?!? carmengheo carmengheo Daca dintr-un motiv intemeiat donatorul vrea sa \"retraga\" donatia facuta copiilor , este posibil acest lucru?!? Inrand un pic in detalii situatia ar fi ... (vezi toată discuția)