avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donația se poate face la urgenta fara cadastru și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donația se poate face la urgenta fara cadastru și intabulare ...

Donația se poate face la urgenta fara cadastru și intabulare și apoi să fie dusă la notar cadastru și intabularea.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:15, 28 Ianuarie 2025
Nu. Trebuie sa aveți și certificatul de atestare fiscala și adeverința de la Asociație pentru a încheia donația.
Toate actele se aduc înainte, nu după încheierea contractului.
Dar de ce va grăbiți atât de tare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 ... Magie1 Magie1 Mama și-a dezbătut moștenirea cînd a murit tatăl ei cu 2 martori cum e procedura,am vb cu un notar și i-am zis am vb cu mama cît e în viața sa cedeze ... (vezi toată discuția)
Donatie casa marcovicicatalina marcovicicatalina mama mea vrea sa imi faca mie fiica,unica mostenitoare, donatie casa avand certificatul de mostenitor.ce acte ii trebuiesc? (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, am un teren de 1000mp (20 * 50). Am facut dezmembrarea la el in 2 parti egale de cate 10 * 50, in speranta ca voi vinde o jumatate. Am luat de la ... (vezi toată discuția)