avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Cumnata mea are varsta de 60 de ani si 14 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Cumnata mea are varsta de 60 de ani si 14 ani pe cartea ...

Buna ziua Cumnata mea are varsta de 60 de ani si 14 ani pe cartea de munca are 3 copii la ce vasta poate iesi la pensie .
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:20, 26 Ianuarie 2025
Cu doar 14 ani stagiu de cotizare NU are dreptul la pensie , are nevoie de minim 15 ani . Poate - eventual - sa faca un contract cu Casa de Pensii si sa plateasca un an stagiu de cotizare si atunci , la varsta de 62 ani si 9 sau 10 luni ( depinde in ce luna s-a nascut ) ar putea solicita pensie de limita de varsta . Copiii nu aduc reducere la varsta standard , decat daca este indeplinit stagiul complet de cotizare ( peste 34 ani ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea mocanuecaterina mocanuecaterina sunt nascut pe data de 20 04 1954 si am 28 ani vechime in munca 9 ani grupa 1 si 6 grupa 2 vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat sau de drept (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)
Tatal meu va beneficia vreodata de pensie? editar editar Buna ziua, Tatal meu s-a nascut in 21.05.1949, a lucrat si a cotizat 29 ani si 10 luni. Nu si-a mai gasit de lucru si nici nu am avut bani ca sa cotizam la ... (vezi toată discuția)