avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca am pierdut buletinul in Germania si vreau sa zbor ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca am pierdut buletinul in Germania si vreau sa zbor in Italia ...

daca am perdut buletinu in germania si vreau sa zbor in italia pot fara ca vreau sa dau puericire cuiva din roania sa imi faca buletin
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:07, 27 Ianuarie 2025
Dacă aveți pașaport da, puteți călători cu avionul. Altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat ContSters180020 ContSters180020 sunt majora si locuiesc cu paritnii in italia. as vrea sa merg acasa de craciun dar am buletinul expirat de 2 luni. parintii nu pot veni cu mine in romania sa ... (vezi toată discuția)