avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În urmă cu 3 ani, m-am întâlnit cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În urmă cu 3 ani, m-am întâlnit cu o doamnă ...

Bună ziua. În urmă cu 3 ani ,m-am întâlnit cu o doamnă și familia ei pentru a cumpăra o casă ,pădurea și terenul de lângă casa respectivă . Doamna încă nu avea actele pe casă ,teren și pădure . Între timp s-au rezolvat o parte și am reușit să intabulez casa și pădurea pe numele meu . Însă acum doamna nu mai dorește să se țină de cuvânt și cu terenul de lângă casă . Spunându-mi ca acel teren nu mai vrea să mi-l dea după cum ne-am înțeles . Aș putea să o dau în tribunal pentru asta ? Țin să menționez ca acel teren a fost întreținut de mine și familia mea în ultimii trei ani ,și aș avea doar mesajele dintre mine și doamna în care se vede ca înțelegerea era alta și ea nu se mai ține de cuvânt ! Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:58, 26 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Este un demers riscant, dar puteti sa incercati. In esenta trebuie sa dovediti ca a existat o intelegere scrisa, o promisiune, cu privire la acea tranzactie. Insa, din ce ati expus aici, sansele dvs sunt spre zero. Analizati situatia cu actele in fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit ... Amalia dinu Amalia dinu Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit imobiliar contractul de vânzare cumpărare fiind încheiat la avocat. Nu am intabulat și ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate 19 ntn 19 ntn Buna ziua.Anul trecut am cumparat o casa la tara ,care pe linga terenul aferent casei care este intravilan( care este intabulat pe cumpararator,vinzatorul ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu scantei.film cu stan si bran sejc_2010 sejc_2010 Suntem doua surori.Parintii sunt decedati.Dupa decesul ultimului parinte am hotarat sa facem desbaterea mostenirii.Masa succesorala:teren arabil extravilan ,o ... (vezi toată discuția)