avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un proces verbal din partea IGPR DGPMBUCURESTI ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un proces verbal din partea IGPR DGPMBUCURESTI ,AMENDA AUTO ...

Am un proces verbal din partea IGPR DGPMBUCURESTI ,AMENDA AUTO ,CIRCULAM IN SECT3 ,AMENDA UNDE O PLATESC IN SECT3 SAU IN CONTUL DITL SECTOR5 ,UNDE AM DOMICILIU?
MULȚUMESC.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:34, 27 Ianuarie 2025
Amenda o platiti la primaria din sectorul unde domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Solicitare maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa stiu daca taxa de timbru de 2 lei pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti se poate achita si la CEC sau doar la directia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde pot solicita o copie a unei amenzi date de politie? ... lord1 lord1 Buna ziua, unde pot solicita o copie a unei amenzi date de politie? A procesului verbal? Nu sunt la domiciliu sa il primesc si va fi lipit pe geamul blocului ... (vezi toată discuția)