avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca taxa de timbru de 2 lei pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti se poate achita si la CEC sau doar la directia de taxe si impozite? Taxa de timbru se achita in contul judecatoriei respective?
Astept un raspuns de la dvs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria dinca , utilizator 16:11, 19 Februarie 2010
Depinde daca primaria respectiva are sau nu cont deschis la CEC.Dar conform legii puteti sa platiti la DITL a primariei de care apartineti cu domiciliul.Se achita "taxa de timbru judiciar".
daca am domiciliu in sectorul 4 si hotararea pe care vreau sa o legalizez se refera la un teren in sectorul 5,unde trebuie sa platesc? la DITL sector 4 sau sector 5?
Astept raspunsul dvs.
Cu respect,
Maria Dinca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)