avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pt inscrisuri in cazier se poate respinge cererea de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pt inscrisuri in cazier se poate respinge cererea de viza SUA?

Va rog daca imi poate poate raspunde cineva la urmatoarea speta: o persoana aplica pt viza SUA in scop de turism (grup organizat prin agentie), insa are cazier din 2021 pt evaziune fiscala (pedeapsa cu suspendare declarata in formularul de interviu) poate sa nu primeasca viza pt aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:03, 27 Ianuarie 2025
Că turist nu ar trebui sa aibă probleme. Doar daca este prevăzut în sentința că ptr orice deplasare mai mare de 5 zile trebuie sa anunțe autoritățile.
Anunta Serviciul de probatiune
Cei de la probațiune o sa dea răspuns în acest sens. America e prea departe să stabilească posibilitate de urmărire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi viza usa? (dosar penal) MariusDecebal MariusDecebal Am dosar penal si sunt curios daca am sanse sa primesc viza de turist in america. Eu deja avand cazarea asigurata mai putin biletul de avion. Daca puteti sa ... (vezi toată discuția)
Ambasada sua mi-a reținut pașaportul după interviu și mă somează să mă prezint din nou. ce se poate întâmpla dacă nu mă prezint și îmi abandonez pașaportul acolo? Cupcake Cupcake Buna ziua, Ieri am sustinut interviul pentru obtinerea vizei turistice pentru SUA. La sfarsitul interviului am fost felicitat ca am obtinut-o, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Green card seliman seliman Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ??? Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)