avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmează să achiziționez un apartament de la cineva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmează să achiziționez un apartament de la cineva care are antecontract cu dezvoltatorul...

Bună ziua , am o întrebare .
Urmează să achiziționez un apartament de la cineva care are antecontract cu dezvoltatorul și este și achitat apartamentul.
Menționez ca apartamentul încă nu este trecut pe numele cumpărătorului încă nu s-a făcut contractul de vânzare cumpărare pentru ca cumpărătorului s a răzgândit ca vrea să l vândă .
Acum eu pentru a cumpăra acest apartament mi s a spus ca cel care a cumpărat de la dezvoltator îmi cesionează mie antecontractul și eu fac vânzarea cumpărarea cu dezvoltatorul dar banii eu trebuie să-i transfer în contul cumpărătorului așa mi s a spus .
La semnarea contractului eu de unde știu ca cumpărătorul a dat banii dezvoltatorului ?
Îmi trebuie ceva la mâna sa știu ca apartamentul este deja plătit la dezvoltator ,nu?
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 27 Ianuarie 2025
Da, trebuie sa aibă acte în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de la un dezvoltator carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, as vrea sa ma ajute cei cu studii juridice cu o informatie! doresc sa achizitionez un apartament cu bani cash, fara credit bancar de la un ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta; vanzatorul are de achitat sulta clau_dia_t clau_dia_t Am dori sa cumparam un apartament, dar vanzatorul M. E. ne-a spus ca are urmatoarele probleme: - M.E. a locuit cu parintii si a avut grija de acestia, ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare cumparare apartament horicav horicav Buna seara. Am facut antecontract pe cumparare apartament cu vanzatorul, am achitat suma de 5 mii euro, iar ca si clauze daca eu ma razgandesc pierd avansul de ... (vezi toată discuția)