avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După decesul părinților, am făcut dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După decesul părinților, am făcut dezbaterea succesorala. ...

După decesul părinților, am făcut dezbaterea succesorala. La trei frați a revenit câte 1/3 din mostenire. Eu vreau să dau partea mea , persoanei care a avut grija de parinti6 până la decesul lor. Cum pot proceda cât mai simplu și fără prea mari cheltuieli. ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:55, 27 Ianuarie 2025
Ii donati partea dvs la notar.
Donația nu poate fi atacată ?

gi-jane2 a scris:

Ii donati partea dvs la notar.

Nu-si bate nimeni capul sa atace 1/3.
Mai mult cheltuie cu procesul, pentru ca în final sa obțină o cotă din cota de 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate accepta doar o parte din mostenire? AndreiD08 AndreiD08 Buna ziua, Situatia mea sta in felul urmator: Suntem 3 fratii, parintii mei inainte de deces au donat casa parinteasca unuia dintre nepoti, un act cu care ... (vezi toată discuția)
Tata i-a donat apartamentul fratelui meu fara sa ma despagubeasca adrian nedelea adrian nedelea tata a donat apartamentul care i-a fost dat de stat penrtu ca avea o familie si copii , fratelui meu , se poate ataca in justitie , deoarece i-a fost dat ... (vezi toată discuția)
Donație din partea mamei rămasă văduvă după tata : Iondiaconescu500@gmail.com Iondiaconescu500@gmail.com Bună ziua. Donația se poate ataca în instanță? (Partea dinsei) din casa părinților .după decesul mamei.mai pot obține și dîn restul ceva ?Eu mă ... (vezi toată discuția)