avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ca somer in anul 1993, am cerut Ajofm Gorj, o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ca somer in anul 1993, am cerut Ajofm Gorj, o adeverinta cu perioada ...

Ca somer in anul 1993, am cerut Ajofm Gorj, o adeverinta cu perioada de somaj si copie a carnetului de munca. Adeverinta am primit o dar copie nu, ca nu mai au dosarele. Cat timp trebuie sa le pastreza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 27 Ianuarie 2025
Termenul de păstrare este stabilit în nomenclatorul documentelor de arhiva care se întocmeşte de către fiecare creator pentru documentele proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva procesului de alegere a reprezentantilor mihaeruzza mihaeruzza Cat timp trebuie pastrata arhiva procesului de alegere a reprezentantilor angajatilor? (vezi toată discuția)
Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Termen de pastrare documente m2008 m2008 Pentru un cabinet inidividual medicina de familie as vrea sa stiu cat timp trebuie pastrate urmatoarele documente (avand date incepand din anul 2000): -state ... (vezi toată discuția)