avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de muncă pe care nu îl înțeleg
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de muncă pe care nu îl înțeleg

Bună ziua. Pe contractul meu de muncă, ca și laborant am 7450 salariul net, iar salariul meu net de pe fluturaș este de 5400, iar net primesc 3600. Este o greșeală din partea instituției sau? Sau mai sunt impozite și deduceri. Dacă cineva ar putea să mă lămurească v aș fi recunoscător!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Milan Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 11:25, 31 Ianuarie 2025
sigur este net in contractul de munca? nu este brut?
Postati exact prevederea din c.i.m. cu privire la salariul ca sa ne putem da seama.
Salariul dvoastră de bază actual este de 7450 lei. Salariul de 5400 lei este salariul de bază la data de 31 dec 2018, adică salariul la care se calculează sporurile. Dacă netul este de doar 3600 lei probabil este o greșeală pe undeva. Dacă oferiți mai multe amănunte veți putea primi un răspuns mai exact. Am presupus aici că lucrați într-o instituție publică. În caz contrar răspunsul este altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza impozitele catre stat ContSters205948 ContSters205948 lucrez ca agent paza, in contract scrie 804 lei salariu si am in intretinere 2 copii si sotia care e bolnava.DUPA codul muncii ora este 3.94 lei mai fac si ... (vezi toată discuția)
Deducere personala angajat AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sotul meu are un contract de munca incheiat cu 1 dec.2015 pe o societate al carei actionar si este, in functia de muncitor necalificat. Salariul ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)