Răspunsul corect l-ați primit deja: vedeți ce spune regulamentul, pe care l-ați acceptat în momentul în care ați ales grădinița.
Dar, că întotdeauna există și un "dar", credeți că educatoarea, în cazul particular al dvs., la câți copii are sub supraveghere, poate să acorde copilului dvs. protecția suplimentară necesară dată fiind "invaliditatea" lui de moment? Deci este în interesul copilului dvs. să fie expus unui risc? Nu trebuie ca dvs. și grădinița să vă situați pe poziții de confruntare, ci să aveți în vedere, cu prioritate, interesul copilului.
oapa a scris:
Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a pus în ghips pe o perioadă de 2 săptămâni. O săptămână a stat acasă dar această săptămână am vrut să îl ducem înapoi la grădiniță întrucât s-a acomodat cu ghipsul și se descurcă cu toate activitățile de bază (îmbrăcat, mâncat, colorat). La grădiniță nu a fost primit sub pretextul ca nu au voie cu mâna în ghips la gradi. Nu am găsit un cadru legal pt asta. Mă puteți îndruma unde să caut? Este legal să nu îl primească?