avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a pus în ...

Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a pus în ghips pe o perioadă de 2 săptămâni. O săptămână a stat acasă dar această săptămână am vrut să îl ducem înapoi la grădiniță întrucât s-a acomodat cu ghipsul și se descurcă cu toate activitățile de bază (îmbrăcat, mâncat, colorat). La grădiniță nu a fost primit sub pretextul ca nu au voie cu mâna în ghips la gradi. Nu am găsit un cadru legal pt asta. Mă puteți îndruma unde să caut? Este legal să nu îl primească?
Nu este nevoie sa treaca toate bolile din lume care nu pot fi trecute in Regulament, caci a enumerat bolile pentru care un copil nu poate fi primit in colectivitate. Mai departe se foloseste dreptul la educatie. Exista legislatie coerenta si functioneaza bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpin o problemă la grădiniță: vor să-mi exmatriculeze copilul pentru că e mai obraznic. au dreptul să facă asta? ionuthau ionuthau buna dimineata intampin o problema la gradinita azi sotia mea a dus copilul de dimineata la gradinita si a fost abordata de educatoare ca trebuie sa semneze un ... (vezi toată discuția)
Acces in colectivitate a unui copil cu retard mintal raira raira buna seara. sunt educatoare la o gradinita si am inscris la grupa un copil cu retard mintal. ideea este ca in zilele in care acest copil frecventeaza ... (vezi toată discuția)
Ordinul deca și violența în grădinițe/ bullying și altele... ... CBM CBM Ordinul Deca și violența în grădinițe/ bullying și altele... Bună ziua! Sunt mama unui copil minunat ,adoptat. Copilul are 4 ani și este înscris ... (vezi toată discuția)