avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicarea autoturismelor parcate pe proprietate privata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicarea autoturismelor parcate pe proprietate privata

Activez in cadrul unei companii de retail si ne confruntam cu problema parcarii autoturismelor (chiar si in decurs de cateva zile) in parcarea destinata clientilor.
Am afisat peste tot in parcare, faptul ca parcarea este permisa timp de maxim ore. Din pacate, aceasta masura se dovedeste a fi extrem de ineficienta.
Am apelat la primariile locale, in vederea ridicarii masinilor, parcate neregulamentar. Solicitarea este respinsa pe motiv ca parcarea respectiva nu tine de domeniul public.
Aveti idee care este reglementarea legala in acest sens? De ce instrumente legale ne putem folosi in vederea indepartarii acelor masini din parcarile magazinelor?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dallia , utilizator 16:29, 10 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru ridicarea masinii in viena. ologsc ologsc Sunt student in Viena unde mi-a fost ridicata masina pentru ca am parcat pe un loc destinat handicapatilor. Am fost sa imi recuperez masina din parcul firmei ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata Boros Boros Buna ziua. In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)
Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)