avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. As dori o lămurire, va rog, într-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. As dori o lămurire, va rog, într-o speță, și ...

Bună ziua. As dori o lămurire, va rog, într-o speță, și anume, în luna septembrie anul trecut am fost implicat într-un accident auto, din cauze dubioase, în sfârșit am căzut vinovat neacordare prioritate mașină venind cu viteza mare, depășire coloană, nu lam văzut în timp util. În fine m-a lovit în spate, o persoana din mașină lor mana luxata, mers la spital, în aceeași zi, externata, câteva ore, 45 zile îngrijiri. Timp de 3 luni am avut deschis dosar penal, și din cauza faptului ca, persoanelr implicate, nu au avut pretenții de la mine și s-a clasat dosarul. Acum de la poliție am permisul suspendat pe 3 luni.
Astăzi am primit un telefon de la o persoana, cică legal al lor ca vor sa cădem la o înțelegere, ca fata se simte rău, ca face tratamente, povestea fabuloasă, ca sunt pasibil de dosar penal ca ce am avut eu alea 3 luni am avut un dosar civil și ca de acuma dacă nu le dau bani îmi va fi dosar penal?!
Vreau sa menționez ca fata și părinții ei, mi-au dat telefon să-mi zică ca nu vor de la mine nimic ca la volanul mașinii lor fusese un vecin ce vroia sa le arate lor cum se conduce ca fata era începătoare. Au și fost la casa șoferului sa-i ceara socoteala și ca au fost fugariti de respectivul! Ea fata mia zis ca nu mai vrea nimic de la mine la vremea aceea dosarul am clasare, acum la ce sa ma aștept?! Va mulțumesc, poate cineva poate sa ma ajute sa înțeleg la ce ma expun?

Alte discuții în legătură

Neacordare de prioritate A_Junior A_Junior buna ziua , in urma cu cateva zile am avut un accident cu motocicleta din cauza unei doamne care nu mi-a acordat prioritate , eu fiind pe drumul cu ... (vezi toată discuția)
Accident cenzoru cenzoru Buna ziua, Pe data de 17.04.2009, am avut un accident cu vatamare corporala. Circulam pe un drum cu 3 benzi pentru fiecare sens si ma aflam pe cea din mijloc. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost victima unui accident de circulatie, ca si ... claudia.claudia.claudia claudia.claudia.claudia Buna ziua, Am fost victima unui accident de circulatie, ca si pieton, pe trecerea de pietoni. Un taxi oprit la trecere pentru a ceda trecerea pietonilor. a ... (vezi toată discuția)