avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă hotărârea instanței a fost primită pe 13 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă hotărârea instanței a fost primită pe 13 ianuarie 2025, ...

Dacă hotărârea instanței a fost primită pe 13 ianuarie 2025, termenul de 15 zile pentru a răspunde se calculează începând cu această dată.

În acest caz, termenul de 15 zile se împlinește pe 28 ianuarie 2025 . Aceasta este data cand trebiue sa ajunga plicul meu ca raspunsul să fie în termen? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 27 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu data de 14 ianuarie si expira pe data de 29.01.2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Termen apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! cum se calculeaza termenul pt depunerea apelului,30 zile lucratoare de la data plicului,se ia in calcul si aceasta data? (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie laky laky Buna seara. Va rog un raspuns la intrebarea mea. Mama mea a depus contestatie impotriva hotararii comisiei locale cu privire la reconstituirea dreptului de ... (vezi toată discuția)