avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva de la fostul IPACH ...

Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva de la fostul IPACH București ?
Cu mulțumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 27 Ianuarie 2025
Intrebati aici , daca stiu ceva:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la tcmaia focsani ... pasteleria pasteleria buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva unde se afla arhiva fostei intreprinderi ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Stie cineva unde se afla arhiva fostei Intreprinderi de Industrializare a Carnii Bucuresti (Abatorul Bucuresti) care a functionat pana in 1990 in ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)