avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus o cerere de strămutare , în antet am trecut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus o cerere de strămutare , în antet am trecut titulatura ...

Am depus o cerere de strămutare , în antet am trecut titulatura instanței iar la sfârșit am greșit instanța cu un treaptă mai jos. Considerați că se impune o cerere de îndreptare? Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:52, 28 Ianuarie 2025
Buna ziua, fie o redepuneti cu corectarea elementelor gresite, fie daca ati trimis-o la instanta corecta totusi si nr de dosar e corect, o lasati asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere a primariei pt o amenda contraventionala nyusziful nyusziful Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Pentru o cearta in banca, s-a primit o amenda contraventionala, care a fost contestata pe ... (vezi toată discuția)
Solicitare corectie suma intr-o hotarare ramasa definitiva inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa stiu daca solicitarea depusa de mine pentru corectarea unei erori de redactare (a unei sume) dintr-o hotarare judecatoreasca definitiva ... (vezi toată discuția)
Cum motivam perimarea dupa noul cpc? ancut75 ancut75 Buna seara tuturor, Executarea silita este lasata in nelucrare de mai bine de 3 ani si jumatate. Creditorul nu a depus nicio cerere in continuarea ... (vezi toată discuția)