avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri in perioada de concediu crestere copil. Buna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri in perioada de concediu crestere copil. Buna ziua, Stiu ...

Venituri in perioada de concediu crestere copil.

Buna ziua,
Stiu ca pentru a nu pierde indemnizatia, veniturile din CCC sunt supuse unui plafon de undeva de 8000 lei.

Intrebarea mea este urmatoarea.
Daca in perioada de CCC veniturile sunt din online si declarate la ANAF la sfarsit de an fiscal, fiind pana in 8000 de lei - are vreo influenta asupra stimulentului de insertie? As avea drept la acest stimulent de insertie cand ma intorc la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:15, 28 Ianuarie 2025
Dupa revenirea la munca , puteti beneficoia de stimulentul de insertie plus de alte venituri fara a avea o limita a cuantumului acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt condițiile pentru a genera venit în ccc în 2024? ... JDobre JDobre Care sunt condițiile pentru a genera venit în CCC în 2024? Am înțeles ca de anul acesta venitul care poate fi generat în CCC este de 11960/an. 1 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie,chiar daca angajatorul difera? LidiaSav LidiaSav Buna ziua! Sunt mama unui copil de 1 an si 2 luni. Initial am optat pentru CCC pe 2 ani, insa, intre timp, sefii mei au renuntat la restaurantul pe care il ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la locul de munca mihaela_mihalache1 mihaela_mihalache1 Buna tuturor, incep prin a va adresa o intrebare in legatura cu intoarcera la locul de munca din concediu maternal. Copilasul meu are un anisor si sase luni ... (vezi toată discuția)