avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pontaj pentru absolventii la care se ia subventie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pontaj pentru absolventii la care se ia subventie

Ce numar de ore trebuie sa il scrie contabilul in statul de plata in dreptul unei persoane care a fost angajata si de pe care urmeaza sa se ia subventie?

Mai exact:Eu am fost angajat la o firma in luna decembrie,tot atunci am depus la ajofm conventia si restul actelor pentru a fi incadrat cu subventie.
De acolo mi s-a spus ca nu sunt inca bani si ca abia de la anu se vor demara restul de operatiuni.Anu asta am vazut statul de plata pentru luna decembrie si am vazut ca mi s-au pus mai putine ore.
Din ce mai stiu eu am inteles ca firma nu poate primi subventie daca persoana in cauza nu lucreaza 8ore/zi.
Conventia inca nu a fost semnata de cei de la ajofm dar daca ei vad acel stat de plata cu ore mai putine vor mai acorda firmei subventie sau nu.
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:16, 10 Februarie 2010
Si credeti ca AJOFM semneaza conventii cu aplicare retroactiva ?
Adresati aceasta intrebare institutiei care pretinde actele in vederea decontarii banilor.
Pentru a raspunde strict la intrebare : contabilul trebuie sa treaca in pontaj atatea ore cate au fost lucrate. Dar nu este treaba contabilului sa faca pontajul si nici sa incheie contract de munca cu dv.
Daca va referiti la contractul de munca cu timp partial - cred ca este mai practic (si mai rapid) sa intrebati personal la AJOFM daca pot deconta in baza unor asemenea contracte, sau este nevoie de contract de munca cu timp integral.
Exista o vorba "interesul poarta fesul".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in cartea de munca marit marit buna seara, am o nelamurire ...se mai pot face modificari in cartea de munca dupa un an de zile privind data inceperii activitatii la ultimul loc de ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Ajofm nu inregistreaza conventii pentru someri angajati, ce pot sa fac? mesterul1 mesterul1 Am infiintat recent o intreprindere individuala activitati prestari servicii, am intrebat la AJOFM Hunedoara DEVA daca beneficiez de facilitati daca angajez ... (vezi toată discuția)