avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actualizare suprafete din cartea funciara la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actualizare suprafete din cartea funciara la primarie

Actualizare suprafete din cartea funciara la primarie
Buna ziua, urmand sa fac succesiunea dupa parinti la notar, acesta a constatat ca exista un cadastru pentru casa si teren aferent, iar suprafetele difera, fiind mai mari in cartea funciara actualizata la cadastrare fata de adeverinta de constructii eliberata de primarie si nu poate continua succesiunea. Cum pot actualiza noile suprafete? Ce trebuie sa duc la primarie sa imi dea o noua adeverinta cu suprafetele din cartea funciara? Cum se procedeaza pentru actualizarea suprafetelor? MUTUMESC!

Alte discuții în legătură

Succesiune aceredspania aceredspania Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema si nu stiu cum trebuie procedat. Bunicul(veteran de razboi) a decedat anul trecut si tata(unicul mostenitor) vrea sa ... (vezi toată discuția)
Deschiderea de rol dupa succesiune mariusl mariusl 1 in urma succesiunii au rezultat 2 categorii de bunuri pentru copii si sotie decedat : - cu drept de proprietate: total (teren1,2 ,casa-teren3) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)