avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți dacă propunerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți dacă propunerea votată ...

Bună ziua,
Vă rog să-mi spuneți dacă propunerea votată în Senat care vizează actualizarea plafonului pentru deducerilor fiscale pentru pensii facultative și asigurări de sănătate a întrat în vigoare.

Cu mulțumiri,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 28 Ianuarie 2025
Propunerea legislativă NU se aplică momentan. Aceasta trebuie adoptată de deputați, aprobată prin decret de președintele statului și publicată în Monitorul Oficial pentru a produce efecte.
www.avocatnet.ro/articol_680...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursă pt. ochelari L_Eva L_Eva Am primit cerere pt. acordarea bursei de boală de la diriginte, cu informația că elevul care are ochelari de vedere, primeşte 200 ron lunar dacă aducem ... (vezi toată discuția)
Buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati ... zakazaka zakazaka buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati pentru a beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ...orasele cu poluare ..pe ... (vezi toată discuția)
Modificări la legea adopției Mihai2811 Mihai2811 Au fost afoptate mdificarile la kegea adoptiei / au intrat in vigoare modificarile propuse de guvern in 2018 ? Multumesc Mihai onofrei (vezi toată discuția)