avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! daca cartea de munca nu a fost inregistrata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! daca cartea de munca nu a fost inregistrata (scanata) ...

Buna ziua!
daca cartea de munca nu a fost inregistrata (scanata) pana in 2006 si nu imi apar anii de cotizare pe care i-am efectuat inaine de 01.04.2001 cum o pot face acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.279 alin.(1) C.mun., vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca, indiferent daca carnetul de munca a fost sau nu scanat.

Stagiul de cotizare la Casa de pensii este de la 01.04.2001, inainte de aceasta data nu exista asa ceva.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala 1994 ghbala ghbala In Cartea de munca este mentionat ca s-a incheiat CAS , sunt stampile , dar la inregistrarea datelor la casa de pensii nu este inclus acest interval de 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez vechimea Llyly61@yahoo. com Llyly61@yahoo. com Buna ziua eu am lucrat din 2006 pina in 2010 la o firma cind am plecat nu am facut preavizul am plecat decit cu demisia nu am stiut ca trebuie sa ma duc atunci ... (vezi toată discuția)
Cim nbun1 nbun1 Vreau sa-mi eliberez o fisa electronica privind vechimea anilor din cartea de munca si nu stiu institutia la care trebuie sa ma adresez.Multumesc anticipat (vezi toată discuția)