avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de asigurare sociala 1994
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de asigurare sociala 1994

In Cartea de munca este mentionat ca s-a incheiat CAS , sunt stampile , dar la inregistrarea datelor la casa de pensii nu este inclus acest interval de 3 ani .
Cum pot sa " fac rost " de acesti ani pentru calculul pensiei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 28 August 2017
In stagiu de cotizare eliberat de catre Casa de Pensii , nu figureaza perioadele anterioare datei de 01.04.2001, intrucat de la acesta data se pot emite astfel de date.

Art. 279 C.mun.
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
....
Multumesc pentru raspuns .
Casa de pensii a analizat cu succes datele din perioadele invecinate ( inainte si dupa perioada cu problema ) . Unde si cand pot proba stagiul de plata din 1994 cu cartea de munca ?
La data cand veti depune actele pentru pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca cartea de munca nu a fost inregistrata (scanata) ... AncaR1974 AncaR1974 Buna ziua! daca cartea de munca nu a fost inregistrata (scanata) pana in 2006 si nu imi apar anii de cotizare pe care i-am efectuat inaine de 01.04.2001 cum o ... (vezi toată discuția)
Cim nbun1 nbun1 Vreau sa-mi eliberez o fisa electronica privind vechimea anilor din cartea de munca si nu stiu institutia la care trebuie sa ma adresez.Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Carti de munca la scanata la casa de pensii Ada30teo Ada30teo Cum imi dau seama daca o carte de munca a fost scanata la Casa de Pensii? Are viza acesteia, nu? Daca nu are viza sau o copie de CI atasata e clar ca nu a ... (vezi toată discuția)