avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Doresc sa achizitionez marfa din China
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Doresc sa achizitionez marfa din China

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez marfa din China,iar marfa nu contine TVA,eu trebuie sa fiu platitor de TVA,care este operatiunea cu inregistrarea tuturor documentelor,cand si unde trebuie sa platesc TVA-ul (Daca trebuie platit)
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa ca platitor de tva portocala142002 portocala142002 Doresc sa ma inregistrez la finante ca platitor de tva..eu doresc sa-mi fac un PFA...vreau sa fac achizitii intracomunitare...sa aduc marfa din UE...si asi ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)