avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se afla arhiva Casa Judeteana de Pensii pe caz de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se afla arhiva Casa Judeteana de Pensii pe caz de boala Vrancea?

Buna ziua,
Stie cineva unde se afla arhiva casa Judeteana de Pensii Vrancea? As dori sa ii contactez in legatura cu dosarul de pensie pe caz de boala din anii 2000. Acolo ar trebui sa gasesc canetul de munca care momentan e disparut. Cand am depus documentele pentru dosarul de pensie pe caz de boala mi-au cerut si carnetul de munca cred.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:16, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii contact CJP VRANCEA :
[ link extern ]
Dupa cum mentionam anterior. Nu gasesc Carnetul de Munca. In anii 2000 m-am pensionat pe caz de boala si acum nu mai gasesc carnetul de munca. Am 62 de ani si trebuie sa ies la pensie dar mai intai trebuie sa gasesc carnetul de munca care nu stiu unde se afla. Am fost la fostul angajator ei nu il au. Unde credeti ca l-as putea gasi? La Casa Judeteana de Pensii Vrancea sau la Directia Judeteana de Sanatate Vrancea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-avea cum sa ajunga la DJS Vrancea.
Dati nr de dosar la Casa de pensii ca sa caute dosarul.
Nr de dosar il aveti trecut pe cuponul de pensie de boala.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pensionare pe caz de boala gabriel59 gabriel59 buna dimineata,am si eu o prima intrebare.In functie de raspunsul d-voastra,poate o a va mai deranjez cu altele In cazul unei pensionari pe caz de ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? c.oana c.oana Va rog sa analizati urmatoarele date din dosarul meu de pensie, intrebarea fiind cand pot iesi la pensie si ce fel de pensie: Barbat: Ciurea Emil Data ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii....problema- carte de munca browneyes browneyes Salut ! Am si eu o intrebare, la care sper sa ma "lumineze" macar, cineva. Este vorba despre tatal unei prietene, pensionar. In 2000 a iesit la pensie, ... (vezi toată discuția)