avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, la mine sa făcut cadastrul sistematic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, la mine sa făcut cadastrul sistematic gratuit sau ...

Bună ziua, la mine sa făcut cadastrul sistematic gratuit sau făcut măsurători,pot sa cer comisiei de punere în posesie în locul meu să-l treca pe nepot pe adeverința de punere în posesie mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Incadastrarea e gratuita ? e in sarcina primariei ? miky48 miky48 Incadastrarea e gratuita sau nu ? E in sarcina primariei sau a mea ? Am primit de la primarie,un lot de teren in baza Legii 10/2001 ; cei din deparrtamentul ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 justinn justinn Buna ziua, in urma cererii depusa in baza legii nr. 247/2005 comisia judeteana a validat cerea la data de 9 ian 2007.Comisia locala a refuzat punerea in ... (vezi toată discuția)