avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, va rog o lamurile. Am avut dosar penal la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, va rog o lamurile. Am avut dosar penal la procuratura ...

Bună ziua, va rog o lamurile.
Am avut dosar penal la procuratura timp de 3 luni, au trecut și cele 20 zile de contestație. Am mers la poliția rutiera, mi s-a suspendat permisul pe 84 zile, am dat examen de redobândire.
Întrebarea mea este, dacă nu s-a făcut contestație în timpul celor 20 zile după clasare, se mai poate reactiva din partea părților?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost oprit in trafic in data de 22.04. 2020, am fost verificat si mi s-a comunicat ca am avut permisul suspendat pentru cumul de puncte incepand ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 90 zile ContSters373000 ContSters373000 Buna ziua ! in data de 18.07.2015 am fost implicat intr-un accident rutier intr-o intersectie din mun. Braila. Am trecut pe ultimele 5 sec. de verde , am ... (vezi toată discuția)