avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora si matur
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora si matur

Buna ziua , as dori sa stiu si eu doar ca idee , daca o fata de 16 ani se indragoste de un matur sa zicem 40+ caz de puscarie ?
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 17:50, 30 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti ca fata se indragosteste , nu si barbatul matur care se presupune ca mai si gandeste. In cazul acesta nu este nicio problema. Barbatul isi vede de treaba lui de om matur, iar fata, care ar putea sa ii fie fiica, se linisteste.
Exact

noutate a scris:

Spuneti ca fata se indragosteste , nu si barbatul matur care se presupune ca mai si gandeste. In cazul acesta nu este nicio problema. Barbatul isi vede de treaba lui de om matur, iar fata, care ar putea sa ii fie fiica, se linisteste.

aha !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex consimtit cu o minora CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua Am o situatie in familie: el 29 de ani ea 14 ani jumatate. Intretin relatii intime (parintii stiu ca l-au primit pe baiat in casa si sa ramana sa ... (vezi toată discuția)
Bună, am 16 ani.. Și de curând am dat viata unui copil.. astazi ... Adee... Adee... Bună, am 16 ani.. Și de curând am dat viata unui copil.. Astazi a venit politia.. Cerând declarați despre relația mea cu tatăl copilului.. Noi suntem ... (vezi toată discuția)