avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ,sunt bunica fetiței de 13 ani suntem in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ,sunt bunica fetiței de 13 ani suntem in UK și vrem ...

Bună ziua ,sunt bunica fetiței de 13 ani suntem in UK și vrem să plecăm acasă ,ne trebuie procură de la părinți ??
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:09, 29 Ianuarie 2025
Da
Nefiind părinte, sunteți o persoană care însoțește copilul. Deci, aveți nevoie de procură pentru călătorie de la părinți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Eliberare pasaport minor cu procura Coli36 Coli36 Buna ziua. Vrem sa plecam in concediu in alta tars si avem nevoie sa ii facem pasaport fetitei noastre in varsta de 5 ani insa noi ca parinti suntem in alt ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor din uk in vacanta in turcia Juliaandy Juliaandy Buna seara poate ma ajutati si pe mune cu un sfat.sotul meu are un baiat din casatoria anterioara minor cu cetatenie romana. Noi suntem stabiliti in uk si ... (vezi toată discuția)